Fel

Fókuszolás Estek – Klub találkozó gyakorló fókuszolóknak és újrakezdőknek. Harmadik alkalom 2023. március 31-én

Fókuszolás Estek – Klub találkozó gyakorló fókuszolóknak és újrakezdőknek. Harmadik alkalom 2023. március 31-én

Téma: Mi az, ami elválaszt önmagamtól?

Újra várunk benneteket közös gyakorlásra, beszélgetésre. Negyedéves találkozó-sorozatunk harmadik alkalmának témája az élményektől való elválasztottság és a visszakapcsolódás. Mi lehet, ami elválaszt: gondolat, mozdulat, vagy a kritikus rész?

Egyáltalán honnan veszem észre, hogy akadályoz, hogy nem vagyok jelen, hogy nem kapcsolódom? Lehet-e kapcsolódni a nem-kapcsolódáshoz?

Közösen keressük a helyzeteket, ahol megfigyelhetjük miként jelenik meg mindez mozdulatban, mozgásban vagy akár ülve. És keressük annak a módját,  ahogy a figyelem, engedés tere mutatja az utat a visszakapcsolódáshoz

Ha rendszeresen fókuszolsz, és jól jönne ehhez társaság; ha jólesne, hogy téged kísérnek; vagy ha tanultál fókuszolni, de nem vált a mindennapjaid részévé, várunk szeretettel!

Ha szívesen kísérnél folyamatot, vagy van ötleted, témád, amit megosztanál, esetleg kísérnél is, szólj nekünk, vagy egyszerűen hozd el, és a találkozó elején megbeszéljük.

Helyszín: Fókuszolás Központ, 1027 Budapest, Frankel Leó út 14. I.em. 3.,  9-es kapucsengő.

Időpont: 2023. március 31., péntek 18:00-20:30 óra 

A részvételi díj:  5 000 Ft, az összegyűlt bevétel terembér feletti részét a központi honlap http://fokuszolas.hu/ fejlesztésére fordítjuk.

Házigazda Schwarcz Ágnes

fokusz@afokuszolas.hu

https://www.facebook.com/events/1357530325008544?ref=newsfeed

Következő alkalom:

  1. június 2.